Petromax - Gietijzeren pan - Dutch Oven FT3 - 2,3 Liter

Momenteel niet leverbaar

€ 46,95

Een traditionele en multifunctionele gietijzeren pan. Deze Dutch Oven is uitermate geschikt voor het bereiden van maaltijden boven open vuur of op hete kolen. Het massieve gietijzer verdeelt de warmte zodat de pan zonder problemen kan worden gebruikt om te bakken, braden, frituren, koken of stoven.


De pan is voorzien van een 'pre-seasoned' coating tegen aanbakken en roesten. Kan tevens worden gebruikt als oven door gloeiende houtskoolbriketten op het deksel en om de pan te plaatsen. Het deksel is voorzien van 3 kleine pootjes en een opstaande rand. Zo kan het deksel tevens worden gebruikt als koekenpan, hapjespan of als schaal. Aan de onderkant bevinden zich eveneens 3 pootjes zodat de pan stabiel in het vuur kan worden geplaatst.


Voorzien van een kleine opening voor gebruik van een thermometer en een hengsel om de pan op te hangen aan de Cooking driepoot.


Afmetingen (Øxh): 24x10 cm. Inhoud: 2,3 Liter.


- Een traditionele en multifunctionele gietijzeren pan - Te gebruiken boven open vuur of op kolen - Ideaal om te bakken, braden, frituren, koken of stoven - Het deksel kan worden gebruikt als koekenpan, hapjespan of schaal - Inhoud: 2,3 liter (pan: 1,8L / deksel: 0,7L)

Extra informatie

Afmeting in cm
24
Gewicht
5 kg
Materiaal
Gietijzer